Sergi Balué | Cap Sectorial de la fruita dolça Suma’t a la lluita per uns preus dignes. No ens poden pagar el que sobra quan tots els intermediaris ja s’han [...]
Llegir-ne més
Rosa Centellas | Cap Sectorial de la cunicultura Hem de potenciar la carn de conill en la gastronomia catalana, oferint nous formats i, reclamar a la Interprofessional campanyes publicitàries sobre [...]
Llegir-ne més
Robert Jaimejuan i Lluís Viladrich | Cap Sectorial del farratge i cereal El mercat català de cultius herbacis no hauria de ser deficitari. Si hi hagués més camps de cultiu [...]
Llegir-ne més
Josep de Ros | Cap Sectorial de l'oví i cabrum Suma’t a la lluita per uns preus dignes. No pot ser que el ramader rebi un preu mínim, mentre els [...]
Llegir-ne més
Lluís Gaya | Cap Sectorial de l'olivera El preu de l’oli d’oliva ha de permetre el creixement del cultiu de l’olivera a Catalunya. Hem de lluitar per la pagesia, per [...]
Llegir-ne més
JARC torna a afirmar el seu compromís amb el medi ambient i les persones de territori. L’entitat demana al Departament de Territori que la implantació de les energies netes es [...]
Llegir-ne més
Joan Carles Massot | Cap Sectorial del boví de carn La Interprofessional i l’administració ha d’invertir més en campanyes publicitàries per explicar que produïm amb els estàndards de qualitat més [...]
Llegir-ne més
Sisco Esquerda | Cap Sectorial de la fruita seca de JARC El 75% del cultiu català de fruits secs és de secà, i el Departament d’Agricultura hauria de donar-li suport. [...]
Llegir-ne més
Les oficines de JARC ofereixen un servei perquè els professionals agraris puguin sol·licitar el certificat digital, necessari per poder votar telemàticament els dies 25 i 26 de març. Aquesta identificació [...]
Llegir-ne més
L’organització es reuneix amb el Departament d’Agricultura per proposar millores a les pràctiques agràries presentades pel Ministerio de Agricultura, amb l’objectiu de complir amb el Pacte Verd, per a les [...]
Llegir-ne més