Fes-te soci

Avantatges associats

1-assessorament

Assessorament bàsic gratuït

2-descomptes-serveis

Descomptes en serveis

3-cursos-i-jornades

Cursos i jornades gratuïtes o amb descomptes

4-prioritat-serveis

Prioritat en qualsevol servei

5-informacio-sectorial-exclusiva

Informació sectorial actualitzada exclusiva per a associats/des

6-revista-mon-rural-jarc

Rebre la nostra revista Món Rural

7-reunions-amb-productors-sector

Participar en reunions amb altres productors i en l’activitat reivindicativa del sector

8-interlocucio-administracio

Interlocució més directa amb l’administració local, autonòmica, estatal i europea

Ara pots fer-te soci de JARC a través d’internet. Per fer-ho només has d’omplir el següent formulari i enviar-nos-el i ens posarem en contacte amb tu.

SOL·LICITUD D'AFILIACIÓ A JARC

Empreses vinculades (CIF/NIF separats per ;). Exemptes del pagament de la quota d'associat.


ACTIVITAT PROFESSIONAL

AGRICULTURA Pots triar fins a 5 sectors

RAMADERIA Pots triar fins a 4 sectors

Tipo

DOMICIL·LIACIÓ BANCÀRIA

Dades personals

Mitjançant la signatura d'aquest document vostè autoritza a JARC a enviar ordres a la seva entitat financera per a carregar al compte del qual és titular, així com a la seva entitat financera per efectuar els càrrecs en el seu compte seguint les instruccions de JARC. Com a part dels seus drets, vostè pot reemborsar per la seva entitat financera en els termes i condicions del contracte subscrit. Aquest reemborsament s'haurà de fer dins de les 8 setmanes que segueixen a la data del càrrec en compte. Pot obternir informació addicional a la seva entitat finacera.

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya és la responsable del tractament de les dades de caràcter personal contingudes en aquest document. Finalitat: Tractar la informació que se’ns facilita amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat, realitzar la facturació i el cobrament del mateix. Legitimació: Relació contractual. Termini de conservació de les dades: Les dades proporcionades es conservaran mentre continuï la relació comercial o durant els anys necessaris per acomplir amb les obligacions legals. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers llevat dels casos en que existeixi una obligació legal. Drets: Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les dades a través de info@jarc.cat, així como el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web.