Política de privadesa

AVÍS LEGAL

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de JARC o d’algun organisme vinculat a aquesta, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a JARC.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

La informació administrativa facilitada a través d’aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, l’edició impresa dels quals és l’únic instrument que en dóna fe de l’autenticitat i contingut.

L’Administració de JARC no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquesta Administració.

JARC no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya – CIF: G61420329
Adreça postal: Carrer Ulldecona, 21-31, 1a planta – 08038 – Barcelona
Telèfon: 934510393
Correu electrònic: info@jarc.cat

Amb quina finalitat tractarem les seves dades personals?

A Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar les comandes realitzades i els serveis sol·licitats, així com el conjunt de la relació comercial amb els nostres clients. Igualment s’utilitzarà la informació per facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.

Durant quant temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil, la persona interessada no sol·liciti la seva supressió i durant un termini de 5 anys a partir de l’última confirmació d’interès.

Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és per l’execució de la contractació dels productes i serveis sol·licitats, així com totes las tasques administratives i financeres associades. La informació en possessió de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya és necessària i obligatòria per a l’execució d’aquestes comandes contractades. L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li va sol·licitar en el seu moment, sense que la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució de les comandes de productes o serveis.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades només es comunicaran a l’empresa encarregada del tractament de les dades de clients per finalitats econòmiques, comptables i fiscals o a tercers amb els que existeixi una obligació legal.