PIMEC Lleida i JARC ultimen un cribratge massiu de tests d’antígens

En la línia del conveni de la patronal amb el departament de Salut, ambdues entitats es reuniran aquest divendres amb representants de la Generalitat per tal de tancar els detalls d’aquesta acció per detectar possibles positius de Covid-19 dins les empreses agràries.

PIMEC Lleida i Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya estan ultimant un cribratge massiu de tests ràpids d’antígens per tal de garantir la salut de les persones dins el sector agrícola i ramader i l’activitat empresarial. Ambdues entitats, que aquest divendres es tornaran a reunir amb representants del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per tancar els detalls d’aquesta campanya de detecció de possibles positius dins les empreses, treballaran plegades en aquesta campanya de prevenció.

El president de PIMEC Lleida, Xavier Caufapé, ha recordat que la patronal, dins la seva acció “PIMEC Covid Free” i amb la col·laboració del departament de Salut ha iniciat “una campanya gratuïta amb 85.000 tests d’antígens arreu del territori català”. Així mateix, ha apostat per “aturar l’expansió del virus també des del món empresarial lleidatà en benefici de la reactivació de les nostres empreses i de la recuperació econòmica del territori”.

Un factor important que determinarà l’èxit d’aquesta iniciativa, segons Joan Carles Massot, president de la JARC és “que aquests testos es facin abans d’iniciar la campanya i de què els grups comencin l’activitat a les explotacions agràries per evitar contagis en les plantilles.”

Categories