Impulsem també l’Agroturisme en el marc de “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025”

A la recent reunió de la sectorial d’Agroturisme de JARC, encapçalada per la Cristina Bundó, cap de la sectorial de l’organització, s’ha posat el focus en l’oportunitat que ofereix la designació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025. Aquesta distinció destaca la gastronomia, el sector productor i el territori, tres pilars essencials per al desenvolupament de l’Agroturisme.

Per aprofitar aquesta ocasió, JARC ha decidit sol·licitar una reunió amb la nova Directora General de Turisme de la Generalitat, Cristina Lagé Manich. La trobada servirà per presentar JARC com la segona organització professional agrària de Catalunya i per plantejar les reivindicacions i necessitats del sector d’Agroturisme en relació amb les propostes que el Departament d’Empresa i Treball està considerant.

Amb aquesta iniciativa, JARC vol assegurar que els productors agraris tinguin un paper destacat en l’estratègia de promoció de la gastronomia i del turisme rural a Catalunya, contribuint a la visibilitat i impuls del sector.

Categories