El Fòrum #Datagri2021 obre el període de preinscripcions

Durant el 25 i 26 de novembre, més de 2.000 professionals agraris es donaran cita a Lleida per a conèixer de primera mà les últimes tendències i casos d’èxit en transformació digital.

En la present edició, l’esdeveniment de referència del sud d’Europa sobre agrotech compta amb el suport del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, conselleria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya i la Diputació i l’Ajuntament de Lleida. Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya forma part de l’equip de treball.

El Fòrum per a l’impuls de la transformació digital en el sector agroalimentari (DATAGRI) obre avui el període de pre-inscripcions per a la seva edició 2021, que durant el 25 i 26 de novembre se celebrarà a Lleida. Tots els interessats poden accedir ja a l’enllaç de registre a través de la web oficial de l’esdeveniment www.datagri.org

Datagri sempre sorprèn i enguany no podia ser menys. Estem davant una edició molt especial: després de més d’any i mig de pandèmia, la favorable evolució de la mateixa ens permet tornar a reunir-nos de manera presencial i recuperar aquest contacte que és vital per a compartir coneixements i experiències.

Les nostres previsions apunten a un número d’inscrits superior als 2.000 professionals del sector i un nombre d’impactes a través de xarxes socials i mitjans de comunicació per sobre dels 5 milions”, ha remarcat Rosa Gallardo, portaveu del Comitè Organitzador de DATAGRI.

#Datagri2021 serà un esdeveniment híbrid, (presencial i en línia). El primer dia, Fòrum Day, en el Palau de Congressos de la Llotja, amb ponències de destacats experts i casos d’èxit internacionals. En la sessió plenària del matí s’analitzarà l’estat de la transformació digital en el sector, després examinarà l’impacte de la mateixa en els models de negoci agroalimentaris. En la sessió de tarda, el plenari es dividirà en dos sectorials: una centrada en agricultura (precollita, postcollita, sostenibilitat) i una altra en ramaderia (sanitat animal, benestar animal i sostenibilitat). Un interessant debat sobre la democràcia de la dada, amb acreditats experts internacionals de la Xina, els EUA i la UE, coronaran la primera jornada.

El 26 de novembre tindrà lloc el Farming Day, una jornada de demostracions sobre el terreny, que tindrà lloc a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la Universitat de Lleida i en la Finca de Mollerusa de l’IRTA en la qual agricultors i ramaders podran conèixer de primera mà una mostra de les múltiples solucions que ofereix la digitalització.

En la present edició, l’esdeveniment de referència del sud d’Europa sobre agrotech compta amb el suport i patrocini del Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación, Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida, conselleria d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, Fòrum interalimentari, Cajamar, John Deere, BASF, Greenfield, Digitanimal, UPL i Metos.

#DATAGRI2021 és un esdeveniment organitzat per la Coordinadora d’Organitzacions d’Agricultors i Ramaders (COAG), Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, la companyia tecnològica HISPATEC i la ETSIAM de la Universitat de Còrdova, que compta amb el suport del Comitè Local format per les tres administracions esmentades (ajuntament i diputació de Lleida, conselleria d’Acció Climàtica), juntament amb la Universitat de Lleida, IRTA, EURECAT, Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya.

Categories