Trobada entre JUNTS per CAT i JARC: Impulsem el Monogràfic de la Pagesia al Parlament

Seguint la ronda de contactes iniciada amb els diferents grups parlamentaris, els representants de JUNTS per CAT, Salvador Verges i Manel Consola, van mantenir reunions amb representants de JARC.

En aquesta trobada, es va tractar la importància de la celebració del Monogràfic de la Pagesia al Ple del Parlament, els propers dies 5,6 i 7 de març, proposat pel GP JUNTS per CAT; com una oportunitat única, després de 10 anys de l’últim monogràfic celebrat al Parlament, per abordar i trobar solucions definitives a la situació tan delicada que travessa la pagesia de Catalunya.

També, referent a la legitimació de les OPA,s, com a únics interlocutors representatius del sector per reivindicar i arribar a acords; es va posar de manifest diferències significatives d’opinió. La reunió va resultar molt profitosa, atès que es va tractar la situació tan delicada del sector (agreujada per l’extrema sequera a Catalunya) i l’impacte de les mobilitzacions agràries que es van iniciar a Europa, l’Estat Espanyol i a Catalunya.

A més, des de JARC, vam poder comunicar de manera efectiva el nostre posicionament i tarannà com a organització professional agrària representativa del sector.

Salvador Vergés, va destacar la importància del diàleg continu i constructiu amb tots els actors implicats; per tal de posar en valor el paper fonamental de la pagesia al nostre país i assegurar el seu futur.

Categories