Cinquena edició del Premi Internacional a la Millor Poma Golden

Castellano

English

Un any més, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) celebra una nova edició del Primer Premi Internacional a la Millor  Poma de la varietat Golden.

Un guardó que té com a objectiu cercar la millor poma golden del mercat i reconèixer la gran tasca realitzada de tots els productors i productores, i centrals hortofructícoles, per tal de proporcionar al consumidor un producte d’alta qualitat sensorial.

El premi serà avalat per un grup d’experts de reconeixement i prestigi de l’Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) del sector frutícola, que definirà els atributs d’avaluació en dues fases de selecció, d’acord amb els criteris actuals que exigeix el mercat.

Una iniciativa esponsoritzada per diferents patrocinadors i col·laboradors, que fan possible oferir un estudi organolèptic a tots els participants i atorgar un certificat de l’IRTA per al guanyador/a, a més d’un project plan comunicatiu (anàlisi estratègic i actuacions de millora) optimitzat de l’ecosistema digital valorat en 1.000 €, a banda del tradicional guardó.

El veredicte es farà públic el 19 de novembre de 2021, el mateix dia que s’entregarà el Premi al Molí del Duc, a Torrelameu.  L’acte de cloenda consistirà en un tast conduït de la mostra guanyadora, dirigit per l’IRTA, i un dinar amb tots els participants, patrocinadors, col·laboradors i el jurat.

Reivindicar el sector primari i la figura dels agricultors i agricultores és una tasca clau per l’entitat. L’objectiu d’aquestes iniciatives és, doncs, conscienciar al consumidor final i a la gran distribució per la valorització d’un producte de qualitat i sobre la importància de que es vegi reconeguda amb un preu just i competitiu en la comercialització, a banda d’estimular les bones praxis al camp i els seus resultats.

Els participants que vulguin optar al premi poden efectuar la seva inscripció i entregar la seva mostra (consultar les bases) fins al 5 de novembre de 2021 a  premsa2@jarc.cat o bé trucant al (+34) 639 122 730.

Categories