Girona. Present i futur de la vedella i el cereal
Hotel Best Western Premier Girona C/ Barcelona, 112Girona,Programa 11.00 h Café de benvinguda i inscripcions. 11.30 h Presentació. Joan Carles Massot, president i cap sectorial de boví de carn de JARC 11.40 h El context internacional actual: amenaces i oportunitats. Carles Dalmau, director internacional de Banc Sabadell 12.10 h Perspectives del mercat de cereals. Mercedes Ruiz, directora AESTIVUM Meritxell Guinjoan, consultora AESTIVUM […]
XX Jornada de la vedella: Present i futur de la vedella i el cereal
Hotel Best Western Premier Girona C/ Barcelona, 112Girona,10.00 h Inscripcions i cafè de benvinguda 10.30 h Presentació Sr. Josep M Arnall, responsable de boví de carn de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) a Girona. 10.35 h Radiografia del sector boví i exportació Sr. José Ramón Godoy, director d’Internacionalització de Provacuno, organització interprofessional. 11.15 h Expectatives i futurs del cereal Sr. […]