
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
VI Jornada del porcí: Continuem millorant les nostres granges
21 octubre 2022 / 10:00 - 13:30

10.00 h Cafè de benvinguda i acreditacions
10.15 h Presentació
Sr. Jaume Bernis, cap sectorial del Porcí de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i responsable de la sectorial del Porcí de la Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos (COAG)
Sra. Esmeralda Rourera, presidenta de Joves Agricultors i Ramaders a Lleida (JARC)
Il·lm. Sr. Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida
10.30 h Protecció i control enfront de les noves variants del virus PRRS
Sr. Jordi Baliellas, veterinari GSP i Interporc
11.00 h Perspectives econòmiques del sector
Sr. Pep Font, veterinari i soci fundador de SIP Consultors
11.30 h Possibilitats de gestió, tractament i aplicació de les dejeccions ramaderes
Dr. Xavier Flotats, catedràtic emèrit d’enginyeria ambiental de la Universitat Politècnica de Catalunya
12.00 h Generació d’energia a partir de les dejeccions ramaderes: biogàs i biometà
Sr. Josep Burjons, CEO de Catalana de Biogàs, S.L.
12.30 h Carn de laboratori versus carn convencional
Dr. José Miguel Mulet, Catedràtic del departament de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de València.
13.15 h Cloenda
Sr. Ferran de Noguera, director dels Serveis Territorials del DACC a Lleida
Sr. Joan Carles Massot, president de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)
13.30 h Dinar
INSCRIPCIONS GRATUÏTES
Tel.: 639 122 730
A/e: premsa2@jarc.cat