Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

VI Jornada del porcí: Continuem millorant les nostres granges

21 octubre 2022 / 10:00 - 13:30

10.00 h Cafè de benvinguda i acreditacions

10.15 h Presentació

Sr. Jaume Bernis, cap sectorial del Porcí de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i responsable de la sectorial del Porcí de la Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos (COAG)

Sra. Esmeralda Rourera, presidenta de Joves Agricultors i Ramaders a Lleida (JARC)

Il·lm. Sr. Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida

10.30 h Protecció i control enfront de les noves variants del virus PRRS

Sr. Jordi Baliellas, veterinari GSP i Interporc

11.00 h Perspectives econòmiques del sector

Sr. Pep Font, veterinari i soci fundador de SIP Consultors

11.30 h Possibilitats de gestió, tractament i aplicació de les dejeccions ramaderes

Dr. Xavier Flotats, catedràtic emèrit d’enginyeria ambiental de la Universitat Politècnica de Catalunya

12.00 h Generació d’energia a partir de les dejeccions ramaderes: biogàs i biometà

Sr. Josep Burjons, CEO de Catalana de Biogàs, S.L.

12.30 h Carn de laboratori versus carn convencional

Dr. José Miguel Mulet, Catedràtic del departament de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de València.

13.15 h Cloenda

Sr. Ferran de Noguera, director dels Serveis Territorials del DACC a Lleida

Sr. Joan Carles Massot, president de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)

13.30 h Dinar

 

INSCRIPCIONS GRATUÏTES
Tel.: 639 122 730
A/e: premsa2@jarc.cat

Organizer

JARC Lleida
Phone:
973 27 80 80
Email:
lleida4@jarc.cat

Venue

Restaurant El Moli del Duc
Carretera C12 KM 153 Partida del, Carrer del Molí del Duch, s/n
Torrelameu, 25138 Espanya
+ Google Map
View Venue Website