Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La valorització de la mel i les seves propietats nutricionals i saludables

24 novembre 2023 / 17:30 - 19:30

Sovint es parla de la mel com un producte natural i saludable, però no sempre amb prou coneixement de què vol dir això. En aquesta sessió farem l’exercici d’aprofundir en els aspectes nutricionals de la mel i altres productes de l’abella per a entendre com poden ajudar-nos a millorar la nostra qualitat de vida.
També és important considerar l’origen de la mel, tant perquè aquest va sovint lligat a la seva qualitat, com per les connotacions que comporta de preservació del territori i manteniment de bons nivells de pol·linització en la nostra agricultura.

PROGRAMA

17.30 h Registre d’assistents

17.40 h Presentació de la jornada
Representant del DAAC als Serveis Territorials de Tarragona.

17.45 h Les propietats de la mel
Ferran Moreno. Associació Qualivida.

18.15 h La pròpolis, antibiòtic mil·lenari fet per les abelles
Albert Hurtado. Bioquímic de Nadiprana.

18.45 h Tast de mels biofuncionals del territori
Joan Mª Llorens. Apicultor.

19.30 h Cloenda de la jornada

Inscripcions a través de RuralCat: Inscripcions

Per a més informació
Jose Antonio Gil Santos
A/e:  jgilsantos@gencat.cat

Mostra els detalls

Data:
24 novembre 2023
Hora:
17:30 - 19:30
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,

Recinte

Can Cosme Vidal
Pl. Cosme Vidal, 5
Alcover, 43460 Espanya

Organitzador

DACC