
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
La valorització de la mel i les seves propietats nutricionals i saludables
24 novembre 2023 / 17:30 - 19:30

Sovint es parla de la mel com un producte natural i saludable, però no sempre amb prou coneixement de què vol dir això. En aquesta sessió farem l’exercici d’aprofundir en els aspectes nutricionals de la mel i altres productes de l’abella per a entendre com poden ajudar-nos a millorar la nostra qualitat de vida.
També és important considerar l’origen de la mel, tant perquè aquest va sovint lligat a la seva qualitat, com per les connotacions que comporta de preservació del territori i manteniment de bons nivells de pol·linització en la nostra agricultura.
PROGRAMA
17.30 h Registre d’assistents
17.40 h Presentació de la jornada
Representant del DAAC als Serveis Territorials de Tarragona.
17.45 h Les propietats de la mel
Ferran Moreno. Associació Qualivida.
18.15 h La pròpolis, antibiòtic mil·lenari fet per les abelles
Albert Hurtado. Bioquímic de Nadiprana.
18.45 h Tast de mels biofuncionals del territori
Joan Mª Llorens. Apicultor.
19.30 h Cloenda de la jornada
Inscripcions a través de RuralCat: Inscripcions
Per a més informació
Jose Antonio Gil Santos
A/e: jgilsantos@gencat.cat