Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Millora de la maduració de la carn, novetats ajuts 2020 i reforma de la PAC

25 febrer 2020 / 11:00 - 13:30

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) organitza la VIII Jornada Agroramadera per explicar les novetats dels ajuts 2020, inclosa la gestió digital dels mateixos, i la reforma de la PAC.

D’altra banda, es presentaran els aspectes més importants que cal tenir en compte en la maduració de la carn. Aquesta permet millorar les seves característiques sensorials, especialment la tendresa i el sabor.

Hi ha diferents mètodes per a fer-ho i hi intervenen molts factors que cal conèixer, com per exemple les característiques tècniques de la cambra de maduració.

També és important tenir en compte el desenvolupament de microorganismes i quina normativa cal complir.

Programa

11.00 h  Inscripcions i lliurament de la documentació

11.05 h Benvinguda

11.30 h  Novetats DUN 2020, reforma de la PAC i gestió digital dels ajuts, Sra. Cristina Bruy, tècnica assessora de JARC.

12.30 h  Presentació del projecte “Carn dels Pirineus”. Sra. Núria Panella, programa de qualitat de producte de l’IRTA.

13.25 h  Cloenda de la jornada

13.30 h  Dinar

 

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s a través de JARC Bellver de
Cerdanya o a través de RuralCat

Details

Date:
25 febrer 2020
Time:
11:00 - 13:30
Event Categories:
,

Organizer

JARC Bellver
Phone:
973 510 858
Email:
cerdanya2@jarc.cat

Venue

Hotel Cerdanya Ecoresort
C/ del Puig 4
Prullans, Lleida 25727 Espanya
+ Google Map

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *