
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Jornada en línia porcí: com funciona una granja d’engreix 5.0 i biogenètica per reduir malalties
18 novembre 2020 / 19:00 - 20:30

El sector porcí català destaca per la seva constant innovació i, el nostre primer ponent, en Jaume Alòs, n’és un clar exemple.
Durant la jornada, en Jaume ens explicarà quins avantatges s’obtenen amb un sistema productiu únic a Espanya, que permet fer un control diari del pes i creixement dels animals i una previsió de càrrega, entre d’altres.
D’altra banda, Marco Antonio Jacho López, assessor en producció porcina i benestar animal, exposarà les darreres línies d’investigació genètica adreçades a millorar el comportament dels animals davant les malalties i, en general, incrementar la seva resistència i longevitat.
PROGRAMA
19.00h Presentació de la jornada
Sr. Jaume Bernis, cap sectorial del porcí de JARC i COAG
19.05h Presentació d’un sistema d’innovació productiva únic a Espanya per les granges de porcí d’engreix
Sr. Jaume Alòs, gerent d’Agrícola i Ramadera COAGRA
19.35h Millora genètica: nous criteris de selecció per fer front al futur
Sr. Marco Antonio Jacho, Veterinari. Assessor en producció porcina i
benestar animal de Inti Veterinaris Assessors
20.05h Precs i preguntes
20.30h Fi de jornada
Aquesta jornada es realitza en línia. Us hi podeu inscriure mitjançant l’enllaç que trobareu a l’apartat d’Inscripcions.
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.
La jornada es gratuïta, us podeu inscriure a través de RuralCat:
ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
Per a més informació, podeu contactar a través del JARC:
Tel.: 973 27 80 80 – A/e: premsa2@jarc.cat