
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Jornada de Cereals i Farratges: Perspectives, reforma PAC i captació de carboni
25 febrer 2022 / 11:00 - 14:00

11.00 h Presentació
Sr. Vicenç Pascual, cap sectorial de cereals de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)
Sr. Robert Jaimejuan, cap sectorial de farratges de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i COAG
11.10 h Anàlisis del mercat de cereals
Sra. Mercedes Ruiz, directora de Aestivum
11.30 h Anàlisis del mercat de farratges
Sr. Luís Machín, director de la Asociación Interprofesional de Forrajes Españoles (AIFE) i gerent d’AEFA (Asociación Española de Fabricantes de Alfalfa deshidratada)
11.50 h Càlcul de la petjada de carboni en explotacions agràries
Sr. Marc Camarasa, departament tècnic d’Alltech Spain
12.10 h Com ens afectarà la PAC 2023-2027
Sr. Jordi Vidal, secretari tècnic de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)
12.40 h Falsos mites de l’agricultura i ramaderia actual
Dr. José Miguel Mulet, Catedràtic del departament de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de València.
13.00 h Taula rodona: “Present i futur de l’agricultura”
Moderada pel periodista Santi Roig
13.30 h Cloenda
Sra. Esmeralda Rourera, presidenta de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) a Lleida
Sr. Jordi Verdú, diputat de la Diputació de Lleida
Sr. Joan Carles Massot, president de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)
13.45 h Dinar
Inscripcions gratuïtes fins al 23 de febrer a premsa2@jarc.cat / 973 27 80 80 (Raquel Escuder)