Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Girona. Present i futur de la vedella i el cereal

23 octubre / 11:00 - 14:00

Programa

11.00 h Café de benvinguda i inscripcions.

11.30 h Presentació.
Joan Carles Massot, president i cap sectorial de boví de carn de JARC

11.40 h El context internacional actual: amenaces i oportunitats.
Carles Dalmau, director internacional de Banc Sabadell

12.10 h Perspectives del mercat de cereals.
Mercedes Ruiz, directora AESTIVUM
Meritxell Guinjoan, consultora AESTIVUM

12.40 h Planificar la sembra i ajuts 2026.
Jordi Vidal, secretari tècnic de JARC

13.10 h Taula rodona. Reptes de la vedella i el cereal.
Carles Dalmau, director internacional de Banc Sabadell
Mercedes Ruiz, directora AESTIVUM
Meritxell Guinjoan, consultora AESTIVUM
Jordi Vidal, secretari tècnic de JARC
Joan Carles Massot, president i cap sectorial de boví de carn de JARC

13.30 h Cloenda.
Quim Suñer, president de JARC a Girona
Josep Guix, director dels serveis territorials del DARPA a Girona

13.40 h Dinar.

 

Inscripcions

A través de JARC : Inscripcions

Per a més informació:

JARC Girona
correu electrònic: girona2@jarc.cat
972 20 88 81

Details

Date:
23 octubre
Time:
11:00 - 14:00
Event Categories:
, ,

Organizer

JARC Girona
Phone:
972 20 88 81
Email:
girona2@jarc.cat

Venue

Hotel Best Western Premier Girona
C/ Barcelona, 112
Girona, 17003