
Girona. Present i futur de la vedella i el cereal
23 octubre / 11:00 - 14:00

Programa
11.00 h Café de benvinguda i inscripcions.
11.30 h Presentació.
Joan Carles Massot, president i cap sectorial de boví de carn de JARC
11.40 h El context internacional actual: amenaces i oportunitats.
Carles Dalmau, director internacional de Banc Sabadell
12.10 h Perspectives del mercat de cereals.
Mercedes Ruiz, directora AESTIVUM
Meritxell Guinjoan, consultora AESTIVUM
12.40 h Planificar la sembra i ajuts 2026.
Jordi Vidal, secretari tècnic de JARC
13.10 h Taula rodona. Reptes de la vedella i el cereal.
Carles Dalmau, director internacional de Banc Sabadell
Mercedes Ruiz, directora AESTIVUM
Meritxell Guinjoan, consultora AESTIVUM
Jordi Vidal, secretari tècnic de JARC
Joan Carles Massot, president i cap sectorial de boví de carn de JARC
13.30 h Cloenda.
Quim Suñer, president de JARC a Girona
Josep Guix, director dels serveis territorials del DARPA a Girona
13.40 h Dinar.
Inscripcions
A través de JARC : Inscripcions
Per a més informació:
JARC Girona
correu electrònic: girona2@jarc.cat
972 20 88 81