
Dia mundial de les abelles
20 maig / 9:00 - 13:30

PROGRAMA
De 9.00 h a 10.30 h
Recepció de mostres per al V concurs de les mels catalanes
Consultar les bases
09.45 h Registre d’assistents
10.00 h Presentació de la jornada.
Alex Sirera Moreno. Coordinador i professor d’apicultura. Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners
10.15 h Les propietats beneficioses de les mels
Ester Ordóñez Dios. Veterinaria de la Agrupación Apícola de Galicia
11.15 h Pausa networking
11.45 h Caracterització de les mels catalanes
Fina Gonell Galindo. Pajuelo Consultores Apícolas
12.15 h Presentació i reglament de la marca de qualitat de les mels catalanes
Alex Sirera Moreno i Fina Gonell Galindo
12.45 h Presentació i degustació d’un plat de mel
Gessamí Caramés. Cuinera, pastissera i copresentadora del programa Cuines de TV3
13.30 h Entrega de premis del V Concurs de les mels catalanes
Òscar Ordeig Molins. Hble. Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Per a més informació:
Subdirecció general d’Empreses, Qualitat Agroalimentària i Gastronomia
A/e: sdgiqa.daam@gencat.cat
Inscripcions
A través de RuralCat: Inscripcions