JARC aconsegueix que Agroseguro pagui 3 vegades més pels danys del foc a les plantacions

Agroseguro pagarà el 300% del capital assegurat pels danys a les plantacions causats pels incendis, gràcies a la reclamació que va efectuar Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, i no el 100% que va fer efectiu l’asseguradora inicialment.

A petició de JARC, la companyia d’assegurances agràries revisarà totes les actes que puguin estar afectades per aquest condicionament per abonar l’import pendent, un cop aplicada la rectificació.

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya va formalitzar una reclamació a Agroseguro la setmana passada en relació a algunes indemnitzacions que l’asseguradora havia efectuat pels danys provocats pels incendis que van assolar Ribera d’Ebre, Les Garrigues i Segrià aquest estiu.

L’organització agrària va revisar les actes i va constatar que s’havien abonat imports pel 100% del capital assegurat de les plantacions, quan a la normativa consta que hauria de ser el 300%. L’asseguradora ha donat finalment la raó a JARC i els ha comunicat que revisarà totes les actes per rectificar en aquells casos que estiguin afectats i abonarà el 200% de diferència en breu.

Categories