Tens la millor poma Golden del mercat? Presenta-la abans del 28 de novembre!

Leer en castellano

Read in English

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) convoca la 4a edició del PREMI INTERNACIONAL POMA GOLDEN. La finalitat d’aquest certamen és trobar la millor poma de la varietat Golden de l’àmbit internacional. Aquest guardó pretén reconèixer la figura del pagès que vetlla per produir fruita de gran qualitat.

Reivindicar el sector fructícola és necessari perquè el client final apreciï millor els atributs del fruit i fomentar-ne el consum. En definitiva, es pretén incentivar explotacions agrícoles que es basen en la qualitat. Les bones praxis al camp són el precedent per obtenir millors resultats. Aquest fet ha d’afavorir una millor apreciació per part dels intermediaris i uns preus més competitius.

El jurat està format per diferents professionals del sector que valoraran diferents paràmetres i característiques de la fruita com ara l’aspecte, l’olor, la dolçor, l’acidesa, el gust i la textura.

La iniciativa compta amb l’aval de l’Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i una sèrie de patrocinadors i col·laboradors, que fan possible aquest premi. El guardó consisteix en un estudi organolèptic de la poma guanyadora, a càrrec de l’IRTA i amb certificat de qualitat, i un assessorament en màrqueting i comunicació, on s’efectuarà un estudi inicial amb un stage a l’empresa per efectuar un pla d’estratègies i accions.

Els participants que vulguin optar al premi poden efectuar la seva inscripció del 9 al 27 de novembre.

Més informació i inscripcions:

(+34) 639 122 730 – premsa2@jarc.cat

Categories