REUNIÓ DIRECCIÓ TV3

Els representants de JARC (Joan Carles Massot, Jordi Siscart i Gemma Comajuncosa) i del DACC (Neus Ferrete), juntament amb altres entitats, es van reunir ahir amb la direcció de TV3, representada per Sigfrid Gras, Albert Calatrava i David Bassa, per discutir les crítiques al programa “Porca Misèria” i altres qüestions relacionades.

Durant la reunió, es va destacar la diferència entre un format documental i un reportatge, amb TV3 argumentant que el primer té més llibertat narrativa. Malgrat això, es va reconèixer la necessitat d’autocrítica, especialment a la llum de les crítiques rebudes des del sector agroalimentari.

Els representants de JARC van proposar la creació d’un programa regular sobre alimentació i el sector productor, amb l’objectiu d’educar i conscienciar la població urbana sobre aquests temes. Tot i que inicialment TV3 ho va veure com una secció esporàdica, van canviar d’opinió després d’escoltar els arguments presentats.

A més de manifestar el seu malestar pel tractament del sector en alguns programes, els representants van expressar la seva disposició a col·laborar amb TV3 per proporcionar informació precisa i equilibrada sobre el sector agrari i ramader català.

TV3 va acceptar les crítiques i va prometre tenir-les en compte. També van expressar interès en establir un diàleg més estret amb el sector per abordar les preocupacions i entendre millor les seves necessitats.

Finalment, es va acordar la importància de donar a conèixer de manera precisa el sector agrari i ramader català a la societat i es va esperar veure els resultats d’aquesta col·laboració.

Categories