Reivindicacions de la sectorial de l’horta

Mauri Bosch | Cap Sectorial de l'horta

Suma’t a la lluita per uns preus dignes. No pot ser que els intermediaris facin el negoci a costa de l’agricultor. Ja n’hi ha prou de que s’utilitzi els productes de l’horta com a reclam.

Exigim que l’AICA i el CadeCAT vetllin perquè s’elimini la venda a resultes i que es facin contractes amb preus correctes quan entreguem la comanda.
Els productes de tercers països creen una competència deslleial i fan abaixar els preus. Exigim traçabilitat i que es prohibeixi tota aquella mercaderia que no es cultivi amb les mateixes condicions que ens exigeixen a nosaltres. Volem competir en igualtat.
Hem de rebre ajuts directes de la PAC, sí o sí, i poder accedir als ajuts de millora per la competitivitat per poder ser més competitius.

El Decret de Dejeccions no té en compte la nostra realitat, per això reclamem flexibilitat en els terminis i volums de fertilització. Des de JARC hem fet un front comú per anul·lar l’ordre de zones vulnerables.

Estem reclamant mesures i ajuts a l’Administració pels danys i pèrdues econòmiques que patim any rere any per la fauna salvatge i la falta de manteniment de les infraestructures de reg i les lleres. Necessitem una estratègia de control cinegètic de poblacions i no accions puntuals.

Categories