Lleida acollirà durant el 25 i 26 de novembre el Fòrum #DATAGRi2021

#DATAGRi2021 pretén recuperar el seu format original, si l’evolució de la pandèmia ho permet.  El primer dia tindrà lloc el “Forum Day”, amb ponències d’experts i casos d’èxit internacionals. L’endemà la jornada consistirà en una sèrie de demostracions en camp, el “Farming Day”. Tot això sota modalitat híbrida, amb assistència presencial limitada i retransmissió en línia.

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya és l’única organització agrària catalana que forma part de l’equip de treball de DATAGRI, amb la participació de Jaume Bernis, representant de JARC, a l’Executiva de COAG.

L’esdeveniment de referència del sud d’Europa per a l’impuls de la transformació digital en el sector agroalimentari aterra en la capital lleidatana amb un destacat suport institucional. Ja és oficial. Lleida acollirà durant el 25 i 26 de novembre de 2021 la IV edició del Fòrum DATAGRI. Així s’ha donat a conèixer durant l’última reunió del Comitè Organitzador, celebrada telemàticament, i en la qual s’ha aprovat per unanimitat la candidatura de la ciutat catalana, presentada de manera conjunta pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Lleida, Ajuntament de Lleida, Universitat de Lleida, IRTA, EURECAT i Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

Durant la trobada, els membres del Comitè Organitzador de #DATAGRI2021, (Coordinadora d’Organitzacions d’Agricultors i Ramaders, COAG, organització que representa JARC, en l’àmbit estatal), Cooperatives Agro-alimentàries d’Espanya, la companyia tecnològica HISPATEC i l’ETSIAM de la Universitat de Còrdova), han destacat la qualitat tècnica de la proposta, la proactivitat del comitè local, el gran suport institucional i el potencial agroalimentari de Lleida.

Així mateix han avançat que, si l’evolució de la pandèmia ho permet, #DATAGRi2021 pretén recuperar el seu format original: primer dia “Fòrum Day”, amb ponències de destacats experts i casos d’èxit internacionals i segon dia, “Farming Day”, una jornada demostrativa en camp en la qual els visitants podran descobrir les solucions més innovadores relacionades amb la intel·ligència artificial, big-data, IOT “internet de les coses”, sensorització, connexions via satèl·lit, etc., aplicades a la presa de decisions en el sector agroalimentari. Tot això sota modalitat híbrida, amb assistència presencial limitada i retransmissió en línia.

DATAGRI 2020 va tancar la seva edició virtual amb una audiència global de més de 5 milions de persones, amb un abast de 1,2 milions en xarxes socials, 3,5 milions d’impactes a través dels mitjans de comunicació especialitzats, 80 ponents, 1.785 inscrits de 20 països i més de 10.000 visualitzacions acumulades en el canal oficial de Youtube.

Més informació:

www.datagri.org

Categories