JARC mobilitza totes les sectorials en defensa de la pagesia

12 de febrer de 2020. Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) dóna suport i participa a l’acte unitari de protesta contra els baixos preus dels productes agraris que es farà el proper divendres, 14 de febrer de 2020 a partir de les 9.30 hores del matí a la Plaça Sant Joan de Lleida i en qual es preveu una gran afluència de manifestants.

JARC, UP, ASAJA Lleida, FCAC, Plataforma en Defensa de la Fruita Dolça, Afrucat i varis Ajuntaments de Lleida, també han convocat la concentració de tractors que iniciaran la concentració al punt de trobada i s’aniran situant per l’avinguda Madrid, Pont Vell (avinguda Garrigues) i l’avinguda Francesc Macià. Posteriorment es farà un recorregut per l’interior de Lleida.

Amb el lema “Salvem la pagesia, defensem el món rural”, JARC crida a la mobilització de tots els agricultors i ramaders de Catalunya. Aquesta problemàtica afecta a tot el territori i tots els sectors agraris. Aquesta problemàtica afecta a tot el territori i tots els sectors agraris. Per aquest motiu per part de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya hi assistirà una àmplia representació territorial i sectorial.

Categories