AgroTrader, neix la Revolució Digital AGRO

PUBLIREPORTATGE

La nova App ofereix funcionalitats úniques per a controlar i maximitzar els rendiments de l’explotació agrícola

La informació útil és la millor eina per a tenir-ho tot sota control i aconseguir la màxima recompensa pel nostre treball. Per a ajudar l’agricultor a aconseguir el millor rendiment de la seva collita, l’App AgroTrader s’erigeix com l’aliat perfecte a l’hora de prendre la decisió correcta en el moment oportú.

Tot professional del camp és conscient de l’esforç que suposa obtenir de la terra el millor rendiment, un treball que no culmina quan es recull la collita. Saber com actuar o triar el moment òptim per a operar sobre cada cultiu és fonamental per a aconseguir la màxima remuneració per allò que la terra ens aporta. Ara, gràcies a AgroTrader, és possible conèixer en tot moment el veritable valor de la collita.

AgroTrader arriba per a revolucionar el sector agrícola. És una aplicació per a dispositius mòbils que posa en el palmell de la mà dels agricultors tota la informació necessària per a ajudar-los a prendre les millors decisions sobre el seu cultiu. Fàcilment personalitzable i molt senzilla en el seu maneig, l’App ofereix una sèrie d’eines totalment innovadores la interacció de les quals proporciona informació de gran valor en el treball diari de l’agricultor.

 

Calcular el valor de la collita

Saber quant val la collita i poder prendre la millor decisió sobre la mateixa és un dels valors diferencials d’AgroTrader, i el que converteix a aquesta App en una eina única que permet realitzar càlculs personalitzats per a saber com cotitzen les diferents matèries primeres per productes en les llotges i mercats de tota Espanya. Els usuaris poden accedir en tot moment i lloc a la informació sobre el preu del seu cultiu, amb dades permanentment actualitzades de més de 2.000 referències de preus en el mercat de cotitzacions. En donar accés als preus de cotització procedents dels principals centres de negociació i llotges de país, AgroTrader és un veritable “observatori de preus” a l’abast de la mà qualsevol professional del camp.

L’operativa és molt senzilla. L’aplicació sol·licitarà introduir la quantitat (kg) del nostre cultiu, així com el seu rendiment i –en cas necessari– informació sobre si cal realitzar algun procés de transformació o maquila abans de la seva venda, permetent realitzar en temps real un càlcul precís del rendiment de la collita. En el cas que hi hagi canvis en alguna dada sensible per als nostres interessos, l’App realitzarà notificacions sobre el que està succeint en el mercat. Aquesta interacció fluida entre l’usuari i l’App permet beneficiar-se immediatament de les seves múltiples capacitats i funcions.

 

Comença a usar-la en tres senzills passos

  1. Registra’t. Crea un compte d’usuari amb les teves dades personals (pots usar el perfil de les teves xarxes socials).
  2. Afegeix els teus cultius. Configura el perfil d’usuari donant d’alta els cultius i enllaçar amb els índexs de preus.
  3. Actua sobre les teves collites. Comença a consultar preus de cotitzacions i a realitzar càlculs personalitzats.

 

Una operativa molt senzilla

Per a començar a treballar amb AgroTrader n’hi ha prou amb tres senzills passos. En primer lloc es crea un compte d’usuari introduint les dades personals. A continuació es configura un perfil d’usuari donant d’alta els cultius i propietats de la nostra explotació per a obtenir informació personalitzada sobre els mateixos mitjançant notificacions ‘push’ en temps real i després poder enllaçar-los fàcilment amb els índexs actualitzats de preus i així començar a consultar les cotitzacions per a cadascun dels nostres cultius.

Però les prestacions d’AgroTrader van molt més allà. A més de conèixer el valor de la nostra collita, permet tenir un major control sobretot el cicle de cultiu, ajudant a extreure el màxim rendiment a les infinites possibilitats que ofereix l’Agricultura 4.0. Gràcies a la geolocalització dels cultius i a la connexió amb la informació meteorològica més precisa, AgroTrader, la funció “Clima” informa en temps real de les variables climatològiques en els diferents punts on aquests se situïn, la qual cosa ajuda a actuar en funció de les necessitats puntuals.

A través de la secció d’informació sobre l’“Entorn”, l’usuari accedeix a una exhaustiva base de dades incorporada en l’App per a conèixer i contactar amb negocis i empreses existents en els voltants de l’explotació. Així, l’App es converteix en un poderós aliat a l’hora de trobar la millor solució i el servei professional més pròxim quan sorgeix un imprevist o es necessita cobrir qualsevol necessitat del dia a dia. Finalment, a través de la secció de “Anuncis” es té accés a una potent plataforma de compra/venda de maquinària i eines agrícoles i ramaderes de segona mà. Una manera senzilla i moderna de trobar la màquina o l’equip necessari per a continuar obtenint la màxima rendibilitat i, al mateix temps, una oportunitat d’obtenir un “benefici extra” per allò que ja no s’utilitza.

 

Avantatges i beneficis per a l’agricultor

Totes aquestes prestacions fan d’AgroTrader un “imprescindible” per al dia a dia del professional del camp. Des del mateix moment en què l’usuari crea el seu perfil, comença a beneficiar-se d’un ventall de funcionalitats noves que es tradueixen en beneficis directes per a la gestió de la seva explotació i l’optimització dels seus rendiments.

AgroTrader està disponible per a la seva descàrrega tant en la plataforma Google Play (per a dispositius Android) com en l’App Store (per a dispositius Apple).

Darrere de l’icònic logotip d’AgroTrader –un gràfic de barres que representa el progressiu augment del rendiment, envoltat per un sa brot vegetal– es troba un entusiasta equip de professionals i col·laboradors que han posat tot la seva obstinació a oferir al sector agrari una eina única i innovadora, cridada a convertir-se en un “imprescindible” per a la gestió diària de l’explotació, sigui com sigui la seva grandària i àmbit d’actuació.

AgroTrader és el fruit de l’obstinació i dedicació de dos emprenedors, Alejandro Royo i Víctor García, co-fundadors de l’empresa. El seu vincle amb el sector agrícola el trobem en l’almàssera Monteoliva Cordovesa, de Montilla (Còrdova). Enclavada entre una mar d’oliveres i fundada en 1870, des dels seus orígens aposta per la qualitat i per la combinació de la millor tradició amb les últimes tecnologies. Gràcies al seu contacte directe amb els professionals del camp, Víctor –llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses i amb un Màster en Comerç Exterior–, va detectar una manca en el desconeixement dels agricultors sobre el veritable valor de la seva matèria primera. Paral·lelament, el relleu generacional que observa en el camp i el creixent ús quotidià de la tecnologia en totes les tasques agràries, li porta a pensar en una App com la millor opció perquè els agricultors puguin accedir a les cotitzacions de les matèries primeres, a més d’oferir-los altres solucions per al seu treball diari.

Totes aquestes inquietuds les hi trasllada a Alejandro, i junts comencen a donar forma a la seva idea de posar a l’abast d’agricultors i ramaders una eina que els ajudi en la seva presa de decisions –immediates o futures– i els faciliti la sempre delicada tasca de comercialitzar els seus productes. Així, sota la direcció de Víctor i amb el suport d’Alejandro, l’start-up ha aglutinat a un equip de treball per al desenvolupament i llançament d’AgroTrader, un ambiciós projecte recolzat per un nodrit grup de professionals dels més variats àmbits per a cobrir les tasques de desenvolupament de producte, consulting, comunicació i màrqueting. Aquest equip perfectament engranat cerca el màxim desenvolupament de l’aplicació amb l’objectiu d’oferir als agricultors, des d’un entorn amigable, senzill i molt eficaç, un major control de la seva explotació per a aconseguir els majors beneficis.

Avantatges exclusius

Gràcies a les seves 6 potents eines pràctiques i a la interacció entre totes elles, AgroTrader s’erigeix com una aplicació útil i pràctica que ofereix al professional del camp un veritable valor afegit, ajudant-lo en la presa de decisions i en la millora dels rendiments.

Perfil. En la secció Perfil podràs donar d’alta els teus cultius i propietats per a obtenir informació personalitzada.

Cotitzacions. Aquí podràs donar d’alta els teus cultius per a enllaçar-los amb els índexs de les llotges o mercats seleccionats.

Càlculs personalitzats. Es pots realitzar càlculs personalitzats per a saber per a saber quant val el meu cultiu en temps real.

Clima. Els cultius estan geolocalizats i es pot obtenir informació meteorològica de les collites, amb comptador de dies de pluja i fred.

Entorn. Dóna accés a una base de dades amb informació dels negocis i serveis disponibles en la zona.

Anuncis. Permet adquirir material agrari de segona mà al millor preu o posar a la venda el que no s’utilitza de manera ràpida i senzilla.

 

Capturi el codi QR i descarregui l’App AgroTrader per al seu dispositiu.

Categories